Sivuston uutiset

Vielä voit ilmoittautua Terveystarkastukset uudella tavalla -kurssille!

 
Kuva: Lena Selänne
Vielä voit ilmoittautua Terveystarkastukset uudella tavalla -kurssille!
Lena Selänne - keskiviikko, 17 lokakuu 2018, 17:08
 

Terveystarkastukset uudella tavalla – uudistuvat terveyden ja työkyvyn seurantatavat

Terveystarkastus ei ole vain terveystietojen keräämistä ja mittaamista sekä palautteen antamista tuloksista. Parhaimmillaan terveystarkastus on monipuolinen vuorovaikutustilanne, jossa työntekijä yhdessä työterveyden ammattilaisen kanssa tarkastelee omaa terveyttään ja työkykyään työnsä ja elämäntilanteensa läpi. 

Kurssin jälkeen  osaat tehdä  työlähtöisen ja  muutosvaiheen tunnistavan terveystarkastuksen, selvittää  asiakkaan motivaation ja voimavarat sekä käyttää valmentavaa työotetta ja motivoivaa haastattelua työssäsi. Pystyt myös tekemään asiakaskeskeisen terveyssuunnitelman hyödyntämällä tarvittaessa muita työterveyshuollon ammattihenkilöitä ja asiantuntijoita sekä järjestämään tarvittavan seurannan.

Kurssin hyväksyttävä suorittaminen edellyttää kurssin oppimateriaalin lukemista, videoluentojen katsomista, verkkotehtävien suorittamista, lähipäivään osallistumista ja aktiivista osallistumista verkkokeskusteluihin. 

Kurssi verkossa: 16.10.-10.12.2018.
Lähipäivä 28.11.2018 klo 9-16 Helsingissä ja Oulussa

Lisätietoja antaa kliininen opettaja Helena Rossi (etunimi.sukunimi@helsinki.fi). Kurssista hyväksytään 15 tuntia teoreettiseen kurssimuotoiseen koulutukseen työterveyshuollon erikoisalalla. 

Ilmoittautuminen kurssille viimeistään 21.10.