Sivuston uutiset

Ilmoittaudu kurssille "Terveystarkastukset uudella tavalla"

Ilmoittaudu kurssille "Terveystarkastukset uudella tavalla"

Lena Selänne -
Vastausten määrä: 0

Terveystarkastukset uudella tavalla – uudistuvat terveyden ja työkyvyn seuranta tavat 16.10.-30.11.2018 

Sähköisten toimintatapojen yleistyessä myös terveystarkastukset voidaan tehdä uusilla tavoin. Terveystarkastus ei ole vain terveystietojen keräämistä ja mittaamista sekä palautteen antamista tuloksista. Parhaimmillaan terveystarkastus on monipuolinen vuorovaikutustilanne, jossa työntekijä yhdessä työterveyden ammattilaisen kanssa tarkastelee omaa terveyttään ja työkykyään työnsä ja elämäntilanteensa läpi. 

Kurssin jälkeen olet selvillä uudistuvista terveyden mittaamisen tavoista ja osaat hyödyntää niitä erilaisissa terveystarkastuksissa. Osaat mm. tehdä  muutosvaiheen tunnistavan terveystarkastuksen, selvittää  asiakkaan motivaation ja voimavarat sekä käyttää valmentavaa työotetta ja motivoivaa haastattelua työssäsi. Pystyt myös tekemään asiakaskeskeisen terveyssuunnitelman hyödyntämällä tarvittaessa muita työterveyshuollon ammattihenkilöitä ja asiantuntijoita sekä järjestämään tarvittavan seurannan.

Kurssin hyväksyttävä suorittaminen edellyttää kurssin oppimateriaalin lukemista, videoluentojen katsomista, verkkotehtävien suorittamista, lähipäivään osallistumista ja aktiivista osallistumista verkkokeskusteluihin. Kurssista hyväksytään 15 tuntia teoreettiseen kurssimuotoiseen koulutukseen työterveyshuollon erikoisalalla.  

Kurssi verkossa: 16.10.-30.11.2018
Lähipäivä 28.11.2018 klo 9-16 Helsingissä ja Oulussa

Ilmoittautuminen viimeistään 14.10.2018
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/91833/lomake.html

Lisätietoja antaa kliininen opettaja Helena Rossi (helena.rossi@helsinki.fi)